Contact - Bedankt voor je belangstelling !

Heb je nog vragen met betrekking tot spiritualiteit? Wil je meer informatie over wat een reiki behandeling of spirituele begeleiding voor jou kan betekenen?  Of wil je een persoonlijke reading/ afspraak inplannen?  Ik sta je graag te woord. 

Persoonlijke begeleiding en Reiki behandelingen geef vanuit mijn praktijkruimte aan huis, gevestigd in Zoetermeer.  Ik werk niet vanuit een winstoogmerk en vraag enkel een vergoeding om de kosten te kunnen dekken en mijzelf verder te kunnen blijven ontwikkelen.  Ik hoop dat het hierdoor voor een grotere groep mensen toegankelijk is.  

 


Contact formulier


Reviews & Ervaringen


⭐⭐⭐⭐⭐- Soraya

Meerdere reiki behandelingen bij Nikki gedaan. Nikki voelt snel aan waar de knelpunten liggen. Waardoor het fijn voelt dat ze jou echt begrijpt, je hoeft zelf niet veel te vertellen. Nikki komt toch tot het kernprobleem en als ik daar weg ga voel ik mij beter. Ik ben blij dat ik met nikki in contact ben gekomen.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Emma

Ik was op een punt dat ik het gewoon even niet meer wist. Ik liep steeds tegen de zelfde muur op, heel mooi gesprek gehad met Nikki waarin ze mij uitlegde waar ik was en wat er voor mij open lag. Best emotioneel want voor Nikki kan je niks verbergen, ze leest je en weet wat er speelt. Heeft mijn ogen geopend en laten nadenken. Hele fijne ervaring! Erg trots op Nikki! zij heeft echt alle tijd genomen om zoveel mogelijk te leren om te zijn waar zij nu is. Als je twijfelt kan ik alleen maar zeggen DOEN! Wie weet wat het jou brengt 

⭐⭐⭐⭐⭐- Mandy

Wat een super ervaring. Alles klopt. Op de momenten dat ik er doorheen zat wist Nikki alles kloppend te maken dit is een hele fijne bevestiging. Nikki is een hele fijne vrouw die weet waar ze het over heeft. Bedankt voor de inzichten die ik heb gekregen in mijn weg opzoek naar mezelf. Blijf zo door gaan meid! Zo zal je heel veel mensen helpen♡ Bedankt x 

⭐⭐⭐⭐⭐- Nicky

Ik ben een aantal keer bij de volle maan avonden van Nikki geweest. Ze zorgt voor een hele fijne, ontspannen en veilige sfeer. Met haar hulp bij het leggen van kaarten en het manifesteren ga ik elke keer weg met een positief gevoel alsof ik de aankomende periode weer helemaal aan kan 

⭐⭐⭐⭐⭐- Daan

Na een intense persoonlijke periode heeft Nikki mij meerdere keren behandeld. Zij voelt goed aan wat er voor nodig is om tot de kern van het probleem te komen. Ik voelde mij erg op mijn gemak ondanks dat het voor mij de eerste keer was dat ik met spiritualiteit in aanraking kwam en ik als persoon vrij nuchter ben. Na de behandeling heb ik veel stof tot nadenken gehad en hierdoor ben ik dichterbij mijzelf gekomen. Ik zou Nikki zeker aanbevelen!

⭐⭐⭐⭐⭐- Hugo

Ben trots op je !
Hoop en verwacht dat veel mensen met het lezen van je website een stapje verder zullen komen.

⭐⭐⭐⭐⭐-Romy

Nikki weet wat ze doet en waar ze over praat. Ik ben meerdere keren naar haar toe geweest en elke keer doet ze mijn ogen weer opnieuw openen. Zodra je binnenkomt en in gesprek gaat voel je de positieve energieen en merk je dat de rust omhoog komt. Als je twijfelt raad ik zeker aan even bij haar een afspraak in te plannen! Het zal je hoe dan ook goed doen! 

⭐⭐⭐⭐⭐- Sheu

Een reiki behandeling bij Nikkie is zeker een aanrader.Ze weet wat ze erover heeft en na een behandeling begin je meteen beter te voelen.Ik ben heel dankbaar. 

⭐⭐⭐⭐⭐-Brigitte

Echt een aanrader. Ben nu voor meerdere behandeling geweest. Er hangt een hele goeie sfeer. Ze heeft mij dan ook met behandelen tot mijn innerste ziel bereikt. Ze heeft mij geholpen moeilijke stappen te nemen en voor mezelf te gaan denken. Dit heeft tot zeer positieve veranderingen in mijn leven geleid. Ik kan dan ook niet meer zeggen dan, dit moet je ook een keer gepribeerd hebben. Heel erg bedankt in ieder geval Nikki voor alles. 

⭐⭐⭐⭐⭐- Lyn

Al een aantal keren heeft Nikki mij behandeld, zij gaat zeer secuur en met passie aan de slag. Nikki weet waar ze het over heeft en helpt je een stapje verder te denken of in de goede richting te duwen en rijkt je daarnaast dingen aan om na de sessie zelf toe te passen. De sfeer is heel fijn, open en luchtig. Ik raad het zeker aan om eens langs te gaan. Het heeft mij erg geholpen! 

⭐⭐⭐⭐⭐-Noor

Ik ben een paar keer voor een reiki behandeling bij Nikki geweest. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Nikki is spiritueel en nuchter tegelijk. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren en prikt snel door de kern van je verhaal heen. Ze stelt de juiste vragen om je te helpen tot nieuwe inzichten te komen. Tijdens de reiki behandeling voelt ze ook goed aan waar je lichamelijke spanningen zitten. Ik ben telkens helemaal zen én met stof tot nadenken naar huis gegaan. Wanneer de Corona maatregelen voorbij zijn, zal ik zeker weer langs gaan.


Review / Ervaring plaatsen