Diensten

Ontdek mijn op maat gemaakte diensten voor zelfontdekking, innerlijke balans en persoonlijke groei. Mijn focus ligt niet op winst, maar op het delen van waardevolle ervaringen. Met een bescheiden vergoeding, bedoeld om kosten te dekken en mijn persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen, streef ik ernaar mijn diensten toegankelijker te maken voor een breed publiek. Laat gerust een verzoek achter voor een terugbelafspraak, zodat we samen kunnen ontdekken hoe ik een verschil kan maken in jouw persoonlijke groei en welzijn.


Persoonlijk Consult

Tijdens een persoonlijke consult ( duur 1 á 1,5 uur ) verwelkom ik je in mijn praktijkruimte in Zoetermeer . Daar stem ik mezelf af op de (hulp) vraag en de energie van de persoon. Energieën waarmee hij/zij in contact staat kan ik hierdoor deels bewust waarnemen. Indien gewenst maak ik gebruik van bv. tarot of kristallen om vanuit een ander perspectief extra inzichten te verkrijgen. Mijn holistische benadering richt zich op zowel lichaam als geest, met de focus op de onderliggende oorzaak van klachten en vraagstukken. Deze inzichten kunnen ondersteunen bij het doorbreken van blokkades, het loslaten van negatieve energieën en het bevorderen van een positieve energiestroom.

 

 

Persoonlijke Tarot Reading ( tarot, orakelkaarten, astrologie)

Verrijkt je leven met een Tarot Reading en ontdek verborgen inzichten voor persoonlijke groei. Ontdek waar je staat in het avontuur genaamd leven, welke uitdagingen je pad kruisen, en hoe je je innerlijke kracht kunt benutten. We bespreken manieren om persoonlijke groei te stimuleren, balans te vinden, kansen in de nabije toekomst te herkennen, en hoe je de huidige uitdagingen kunt aanpakken. Tijdens de tarotlegging gebruik ik mijn intuïtie, geleid door elementen zoals kleurenpsychologie, numerologie, astrologie, symboliek, vormgeving, kaartposities en combinaties. Je kunt je eigen waarnemingen en vragen inbrengen, wat de interactie verdiept voor een vollediger begrip en een specifieker advies. Na de reading vat ik de belangrijkste punten samen en bied ik suggesties voor vervolgstappen. Tarot is een moment van reflectie, zelfontdekking en inzicht , open je hart en geest voor de wonderen die de tarot te bieden heeft! Klik hier voor meer informatie !

Verrijk je leven met een Tarot Reading, ontdek inzichten voor persoonlijke groei, en navigeer door levensuitdagingen. Met intuïtie en diverse elementen bied ik een interactieve ervaring waarbij jouw vragen centraal staanLaat de tarotkaarten spreken en open je hart voor de wonderen van zelfontdekking. 

Reiki energie behandeling 

Ervaar de transformatieve kracht van Reiki! Onze eeuwenoude alternatieve geneeswijze richt zich op het herstellen van balans tussen lichaam en geest. Tijdens de behandeling worden handen op verschillende posities boven het lichaam geplaatst, waardoor universele energie wordt overgedragen aan de cliënt. Deze positieve energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger, herstelt de natuurlijke energiestroom en draagt bij aan het doorbreken van blokkades, het loslaten van negatieve energieën en het in gang zetten van een positieve energiestroom. Reiki bevordert zelfbewustzijn en het zelfhelend vermogen van het lichaam, versnelt lichamelijke genezing, minimaliseert pijn en verhoogt het energieniveau. Ontdek de voordelen van Reiki-behandelingen voor jouw welzijn. Klik hier voor meer informatie!"

Ervaar de helende kracht van Reiki, herstel balans tussen lichaam en geest, doorbreek blokkades, bevorder zelfhelend vermogen en verhoog je energieniveau. Ontdek de voordelen van Reiki voor jouw welzijn.

Kristal Reading ( incl. Kristal Reiki Sessie)

Tijdens een Kristal Reading starten we met een persoonlijke reading, gebaseerd op door jou gekozen kristallen. Samen duiken we dieper in de persoonlijke werking van edelstenen en ontdekken welke kristallen op dit moment het beste bij je passen en waarom. Mijn persoonlijke advies tijdens onze sessie helpt je bij het selecteren van de juiste edelstenen die perfect aansluiten op jouw behoeften. Of je nu streeft naar het vergroten van je persoonlijke kracht, bescherming zoekt, of specifieke gezondheidsklachten wilt aanpakken, ik sta aan je zijde om je te begeleiden. Zelfs als je normaal gesproken geen energieën kunt aanvoelen, zul je bewust het verschil per edelsteen ervaren door ze vast te houden en tegelijkertijd je fysieke kracht te testen. Hiervoor maken we gebruik van kristallen uit mijn persoonlijke collectie met krachtige energieën, waardoor je direct toegang hebt tot de bijzondere krachten van deze mineralen. Als aanvulling ontvang je tot slot een korte energiebehandeling op basis van deze inzichten, genaamd 'kristalreiki'. Benieuwd naar de helende kracht van kristallen? Klik hier voor meer informatie!

Ontdek de magie van kristallen met een persoonlijke Kristal Reading. We verkennen samen de unieke eigenschappen van jouw gekozen kristallen, selecteren stenen die perfect bij jou passen, en sluiten af met een  kristal-energiebehandeling.

Spirituele Coaching / Begeleiding HSP

Ik ondersteun mensen bij het bewuster ervaren, interpreteren en vertrouwen op hun eigen waarnemingen & energie om tot nieuwe inzichten te komen. Het leren herkennen, aantrekken en toepassen van positieve energie en afsluiten voor negatieve energieën staat hierbij centraal. Voornamelijk mensen met een hoge sensitiviteit (HSP) of een sterke intuïtie worden in het dagelijkse leven regelmatig geconfronteerd met waarnemingen of energieën die ze niet kunnen verklaren. In de maatschappij wordt hier niet altijd gehoor aan gegeven, waardoor onnodig angsten of blokkades kunnen ontstaan.Ik begeleid individuen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun innerlijke kracht, zodat ze beter kunnen omgaan met energieën en onverklaarbare ervaringen. Hierbij benader ik spiritualiteit vanuit verschillende invalshoeken, zoals gevoelens, waarnemingen, intuïtie, persoonlijke ervaringen, wetenschap, psychologie en filosofie. Ik maak hierbij gebruik van verschillende inzichten, theorieën, oefeningen en methodieken die mij op weg hebben geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling.  Klik hier voor meer informatie

 

Ontdek de kracht van energie: leer positieve energie herkennen, toepassen, en je afsluiten voor negatieve energie. Samen werken we aan het opheffen van zowel lichamelijke als mentale blokkades. Je ontwikkelt vaardigheden om effectiever om te gaan met sterke intuïtie of hoge sensitiviteit (HSP), terwijl ik je begeleid bij het versterken van je innerlijke kracht.

 Bijeenkomsten & Cursussen

Betreed de betoverende wereld van spirituele groei met onze inspirerende bijeenkomsten, boeiende workshops en diepgaande cursussen. Laat je leiden door de magie van groei en vernieuwing op jouw unieke spirituele reis, waar we niet alleen streven naar verdieping, maar ook inzichten en persoonlijke ontwikkeling omarmen.

 

 

Volle Maan Bijeenkomst       

De maan belichaamt de diepgewortelde vrouwelijke "Yin" energie, een kracht verbonden met emoties, gevoelens en ons onderbewuste. De volle maan, als piek van de maancyclus, straalt een buitengewoon krachtige energie uit die we bewust kunnen benutten. In het avondprogramma richten we ons op het loslaten van belemmerende energieën om plaats te maken voor nieuwe, positieve energie, ook wel bekend als "manifesteren".  Gedurende de avond hebben deelnemers de vrijheid om zelf orakelkaarten te trekken, waarbij we gezamenlijk de interpretatie delen. Het programma bevat tevens een uitleg over de energie en invloed van de volle maan, alsook het maanteken van het moment. Hierbij wordt benadrukt hoe deze aspecten ons emotionele welzijn en onderbewuste beïnvloeden. Deelnemers krijgen tips voor actieve manifestatie in lijn met volle maanenergie. Ze formuleren zelfstandig intenties, ondersteund door verkregen inzichten. De avond bereikt zijn hoogtepunt met een gezamenlijk manifestatieritueel, waar persoonlijke intenties krachtig worden verankerd. Deelnemers verlaten de bijeenkomst met hernieuwde energie, klaar voor positieve veranderingen.

 

Stap in de inspirerende sfeer van de volle maan en laat haar kracht je begeleiden naar positieve veranderingen. Ontdek, manifesteer en veranker je intenties tijdens onze gezamenlijke informele avond. (max. 8 deelnemers, 2 á 2,5 uur )  Laat de betoverende energie van de maan je leiden naar een positieve transformatie en verhoogd welzijn. Doe met ons mee en ervaar de magie van groei en vernieuwing. 

Tarot Cursus Beginners + Certificaat         

Ontdek de Magie van Tarot met onze boeiende cursus! Deze cursus biedt een diepgaande verkenning van tarot, van basisprincipes tot geavanceerde interpretatietechnieken. Voor beginners is het een praktijkgerichte reis waar je stapsgewijs de betekenissen van tarotkaarten in verschillende leggingen leert. De cursus bouwt op in moeilijkheidsgraad, zodat je geleidelijk aan vaardigheden ontwikkelt om tarotkaarten diepgaand te interpreteren. Je leert de structuur van een effectieve tarotlegging te begrijpen en kaarten professioneel te duiden. Stap voor stap ontcijfer je tarotkaarten op basis van hun positie in een legging, waardoor je verbanden tussen kaarten herkent en een holistische benadering ontwikkelt. In deze beginnerscursus is er ruimte om met intuïtie en spirituele gidsen te werken tijdens tarotleggingen. Dit gaat verder dan het kennen van kaartbetekenissen; je leert de juiste interpretatie toepassen in een legging. Deze cursus betreft 4 Praktijkdagen met medecursisten ( max. 5 ), waarop je oefent en feedback ontvangt, zijn een integraal onderdeel van de cursus. Door actief tarotkaarten te lezen, perfectioneer je je vaardigheden en groei je uit tot een zelfverzekerde tarotlezer. Maak van jouw tarotreis een fantastische ontdekking!

Ontdek de magie van tarot en transformeer jezelf tot een zelfverzekerde tarotlezer met onze boeiende cursus - een reis waar beginners stap voor stap de betekenissen van tarotkaarten onthullen, diepgaande interpretatie-vaardigheden ontwikkelen en 4 interactieve sessies  van circa 2 á 2,5 uur vol praktijkervaring beleven.